Vacature Monteur bedrijfsdeuren

Eeftink-Rensing Staalbouw B.V. is een professioneel staalbouw bedrijf gevestigd in de Achterhoek. Een toonaangevend specialist in o.a. de utiliteitsbouw. Wij ontwerpen, vervaardigen en monteren staalconstructies voor agrarische gebouwen, bedrijfspanden, woningen, scholen, sportaccommodaties en overig constructiewerk. Kwaliteit, maatwerk en vakmanschap typeren ons bedrijf.

Wij zijn op zoek naar:


Monteur bedrijfsdeuren


Functieomschrijving:

Als monteur bedrijfsdeuren ben je veelal zelfstandig aan het werk in de utiliteits-, agrarische en woningbouw. Je werkzaamheden bestaan uit het monteren en installeren van handbediende en automatische industriële / bedrijfsdeuren, dockshelters en –levellers, snelloopdeuren en garagedeuren. Daarnaast voer je reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit en verhelp je storingen aan de deur. Verder behoort het keuren van deuren tot je takenpakket. Je signaleert verkoopkansen, bespreekt de wensen en adviseert de klant. Tot slot verwerk je de administratie (uren, materialen, etc.) en rapportage correct voor de klant en voor de binnendienst.


Functie eisen:

• MBO opleiding niveau 2 bijvoorkeur richting Elektrotechniek
• Certificaat NEN 3140
• VCA
• Rijbewijs B (E pre)
• Certificaat Veilig werken met de hoogwerker

Je hebt geen 9-5 mentaliteit, bent flexibel en werkt regelmatig op hoogte en hebt dus geen hoogtevrees. Orde en netheid, kwaliteit en veiligheid zijn zeer belangrijk voor jou en de klant.

Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie, een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden ontwikkelmogelijkheden en een prettige werksfeer.


Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie contact op met Kirstin van Houts, 0544-372921 of stuur een sollicitatiebrief met CV naar k.vanhouts@eeftink-rensing.nlACTUEEL

Vacature Monteur bedrijfsdeuren

Eeftink-Rensing Staalbouw B.V. is een professioneel staalbouw bedrijf gevestigd in de...
Lees meer >>>

Vacature Allround monteur

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een monteur staalbouw:

Allround monteur

Je...
Lees meer >>>

Vacature Tekenaar/werkvoorbereider

Eeftink-Rensing Staalbouw B.V. is een professioneel staalbouw bedrijf gevestigd in de...
Lees meer >>>